Om Os

Velkommen til miljøetik NGO – Filosofisk Forum for Natur filosofi
Vores specielle fokus er blandt andet på forholdene i Østersøen. Konsekvenserne af den globale opvarmning mm har alvorlige følger for havets økosystemer. 
Klimaforandringerne får temperaturen i luften og i havet til at stige, strømmen af ferskvand i Østersøen forøges, og mere kuldioxid absorberes i vandet og forårsager forsuring. Klimaændringer skyldes i vid udstrækning mennesket, og samfundene omkring Østersøen er under stærk påvirkning, når havet ændres. se: https://www.smhi.se/en/research/research-news/what-is-climate-change-doing-to-the-baltic-sea-1.143088
Ansvarlig
Sonja Haugaard Christensen
Master of Arts/Philosophy
Miljø Etik NGO
https://environmentalethicsbaltic.com
CVR-nummer 40213562
Facebook grupper
Filosofisk Forum Naturfilosofi
https://www.facebook.com/groups/823303388105584/
 
Miljø Etik Østersøregionen
https://www.facebook.com/eebalticsearegion/
Når besøgende efterlader kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, der vises i kommentar formularen, og også den besøgendes IP-adresse og browser-brugeragentstreng for at hjælpe med at finde spam. En anonymiseret streng oprettet fra din e-mail-adresse (også kaldet en hash) leveres muligvis til Gravatar-tjenesten for at se, om du bruger den. Gravatar-tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/.
Medier
Det er ikke tilladt at uploade billeder til webstedet. Besøgende på webstedet kan downloade og udpakke alle placeringsdata fra billeder på hjemmesiden.