Om Os

Philosophical Forum Natural Philosophy

Velkommen til Miljø Etik NGO – Filosofisk Forum for Naturfilosofi. Vores fokus er på forholdet mellem mennesket og naturen i forhold til antikkens græske/romerske filosoffer,  herunder stoiske modeller for bæredygtig udvikling. Alle fremskridt starter indefra, og vi lærer, at individet bør programmeres naturligt i forhold til begrebet om selvrealisering / selvpleje (græsk: oikeiosis).
I bog 1, On Goals, siger Chrysippus: for vores egen natur er en del af naturens helhed – derfor viser det sig, at vi i sidste instans lever i overensstemmelse med naturen. Det kan betragtes som at leve i overensstemmelse med ens egen natur og naturen som helhed.
Ansvarlig
Sonja Haugaard Christensen
Master of Arts/Philosophy
Miljø Etik NGO
https://environmentalethicsbaltic.com
CVR-nummer 40213562
Facebook grupper
Filosofisk Forum Naturfilosofi
https://www.facebook.com/groups/823303388105584/
 
Miljø Etik Østersøregionen
https://www.facebook.com/eebalticsearegion/
 
Når besøgende efterlader kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, der vises i kommentar formularen, og også den besøgende’s IP-adresse og browser-brugeragentstreng for at hjælpe med at finde spam. En anonymiseret streng oprettet fra din e-mail-adresse (også kaldet en hash) leveres muligvis til Gravatar-tjenesten for at se, om du bruger den. Gravatar-tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/.
Medier
Det er ikke tilladt at uploade billeder til webstedet. Besøgende på webstedet kan downloade og udpakke alle placeringsdata fra billeder på hjemmesiden.